Loading…

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ – ΚΑΠΡΙ ΡΩΜΗ

6 ΗΜΕΡΕΣ

Μόνο από 645€

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ

Μόνο από 475€

ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

6 ΗΜΕΡΕΣ

Μόνο από 575€

 • 0
 • 1
 • 2

ΚΟΣΤΑ ΝΤΟΡΑΔΑ – ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

 • Περιγραφή

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΣΑΛΟΥ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΡΕΟΥΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΠΟΜΠΛΕΤ ΜΟΝΤΜΠΛΑΝΚ
5 ΗΜΕΡΕΣ   
17/03 – 21/03, 26/03 – 30/03, 02/04 – 06/04, 11/04 – 15/04
             
1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΡΕΟΥΣ – ΚΑΜΠΡΙΛΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρκελώνη. Ξεκινάμε την περιήγηση μας στο Ρεους και την Καμπριλς. Το Ρεους είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Καταλονίας για το 2017. Εκεί θα θαυμάσουμε το σπίτι που γεννήθηκε ο αρχιτέκτονας Γκαουντί, το μουσείο Gaudi Centre και το όλα τα αρ νουβό αριστουργήματα όπως την Casa Navas (1907) έργο του Λουις Ντομενέχ.  Στο Ρεους υπάρχουν περισσότερα από 600 εμπορικά καταστήματα, πολλά από αυτά βρίσκονται στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο με τα υπέροχα κτίρια. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το κοσμοπολίτικο Καμπριλς, όπου η παραλιακή του περατζάδα κλέβει την παράσταση, καθώς και η Παλιά Πόλη με τα γραφικά και ήσυχα στενά της. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρκελώνη. Η περιήγηση μας ξεκινάει από το λόφο Μοντζουίκ, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες το 1992. Στο Ισπανικό χωριό θα θαυμάσουμε όλες τις γειτονιές των Ισπανικών πόλεων μαζεμένες. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το εργαστήρι φυσητών γυαλιών. Θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για φαγητό ή καφέ και να ψωνίσετε διάφορα σουβενίρ. Επόμενος σταθμός το αξιόλογο έργο του διάσημου Γκαουντί – η Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια) και ακολουθεί η Πλατεία Καταλονίας με τη διάσημη Ramplas. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια της Γοτθικής συνοικίας και θα καταλήξουμε στην Barceloneta, την παλιά παραλία της Βαρκελώνης όπου θα επισκεφθούμε το ενυδρείο της πόλης (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΒΑΛΕΝΘΙΑ (προαιρετική)
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαλένθια, πρωτεύουσα της ομώνυμης Αυτόνομης Κοινότητας και γενέτειρα του διάσημου αρχιτέκτονα Σαντιάγκο Καλατράβα, όπου στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε το σύμπλεγμα των 3 κτιρίων που σχεδίασε «Πόλη των Τεχνών και της Επιστήμης» πάνω στο πάρκο του ποταμού Τούρια, ενώ στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε το Ταχυδρομείο με τα φτερωτά αγάλματα, το Δημαρχείο, το Ιστορικό Μουσείο, τον επιβλητικό γοτθικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Αβοήθητων κ.λπ. Χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ενυδρείο της πόλης που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΠΟΜΠΛΕΤ – ΜΟΝΤΜΠΛΑΝΚ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Πομπλέτ και το Μοντμπλάνκ. Ξεκινάμε την περιήγηση μας με το Πομπλέτ και τη κιστερκιανή μονή που το 1991 ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Unesco. Ολόκληρη η μοναστηριακή εγκατάσταση είναι κτισμένη σε γοτθικό ρυθμό με μοναδική εξαίρεση την μπαρόκ πρόσοψη. Προστατεύεται από τριπλή σειρά τειχών και τα αξιοθέατα είναι τόσα πολλά που δεν μπορούν να καταγραφούν. Ξεχωρίζει ο εσωτερικός περίβολος με την ωραία κρήνη του που κοσμείται από 30 βρύσες και το μοναστηριακό αριστητήριο (τραπεζαρία) του 12ου αιώνα. Συνεχίζουμε με την κωμόπολη Μοντμπλάνκ του 11ου αιώνα που είναι οχυρωμένη με εξαιρετικά καλοδιατηρημένα μεσαιωνικά τείχη, τα οποία περιλαμβάνουν 32 αμυντικούς πυργίσκους. Θα θαυμάσουμε μερικά από τα πολλά αξιοθέατα της, όπως το γοτθικό βασιλικό κάστρο, το Casa Desclergue, το Δημαρχείο και θα περπατήσουμε στην υπόστυλη στοά Cal Malet και στην εβραϊκή οδό που τον 13ο αιώνα αποτελούσε το κέντρο της εβραίικης συνοικίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΣΑΛΟΥ  – ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Σαλού. Ξεκινάμε την περιήγηση μας στο Σαλού και την Ταραγόνα. Το Σαλού είναι πλέον ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά κέντρα της Μεσογείου και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Ιστορικά ήταν σημαντικό εμπορικό λιμάνι της Καταλονίας και πια είναι γνωστό και ως «Ευρωπαϊκή παραλία» λόγω της διεθνούς φήμης του και του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του. Θα θαυμάσουμε το μνημείο του βασιλιά Jaume, τον Παλιό Πύργο (Torre Vella) του 16ου αιώνα για την προφύλαξη της πόλης από τους πειρατές και την αναγεννησιακού ρυθμού εκκλησία. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Ταραγόνα, την πόλη που στα χρόνια του Αυγούστου Καίσαρα ήταν η 2η σε πληθυσμό πόλη της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην Ταραγόνα υπάρχουν πληθώρα κτισμάτων της εποχής τα οποία προστατεύονται από την Unesco ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς και βρίσκονται διεσπαρμένα σε δεκατέσσερα σημεία μέσα και γύρω από την πόλη. Μερικά από αυτά που θα θαυμάσουμε στην περιήγηση μας είναι το αμφιθέατρο (anfiteatre romà), χτισμένο τον 2ο αιώνα μ.Χ., η μικρή εκκλησία ρομανικού ρυθμού αφιερωμένη στην Santa Maria del Milagro, η ρωμαϊκή αρένα (Circo romano), το θέατρο (teatre romà), η αγορά (fòrum) κ.α. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο και με το καλό να επιστρέψουμε στην Ελλάδα.

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΡΕΟΥΣ – ΑΘΗΝΑ Ή ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ με απευθείας πτήση της AEGEAN / IBERIA.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 • 4 διαν/σεις σε ξενοδοχείο με πρωινό και βραδινό σε μπουφέ, κρασί και νερό στα γεύματα
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια (Αστικής Ευθύνης) & Φ.Π.Α.
 • Ελληνόφωνος Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.  

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία όπου απαιτείται
 • Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και όπου απαιτείται
 • Ποτά – αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων και των βραδινών εκδηλώσεων στα ξενοδοχεία. 
 • Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμου

5-imeres-riviera-new

Συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.