ΒΕΝΕΤΙΑ 4 ημέρες αεροπορικώς

 • Περιγραφή

Αναχώρηση 25/05/2018

1η ημέρα: Αθήνα – Βενετία
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για τη Βενετία. Άφιξη, παραλαβή αποσκευών, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βενετία
Πρόγευμα και αναχωρούμε για την ξενάγηση της πόλης των 300 καναλιών. Μεταφορά με το βαπορέττο στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης. Θα ξεκινήσουμε από το νησί του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 νησάκια που αποτελούν τη Βενετία και συνδέονται από περίπου 400 γέφυρες. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου έχει χαρακτηριστεί από τον Ναπολέοντα ως το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου. Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’ και την ‘Ναπολεόντεια πτέρυγα’, τον πύργο του ρολογιού, φημισμένο για τους Μόρι (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες), την έξοχη βυζαντινή βασιλική του Αγίου Μάρκου, και δίπλα το περίφημο παλάτι των δόγηδων και την γέφυρα των στεναγμών. Τέλος θα επισκεφτούμε τον ορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου, που κτίστηκε το 1539 και την παρακείμενη Γέφυρα των Ελλήνων (Ponte dei Greci). Χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε την πόλη. Μπορείτε να πιείτε καφέ σε ένα από τα κομψά καφέ της πλατείας του Αγίου Μάρκου και να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια. Αισθανθείτε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Βενετίας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βενετία – (Προαιρετική εκδρομή Βερόνα – Σιρμιόνε/Λίμνη Γκάρντα)
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για βόλτες στην παλιά πόλη της Βενετίας. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια ολοήμερη εκδρομή στη πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, την όμορφη Βερόνα και το Σιρμιόνε στη Λίμνη Γκάρντα. Περνώντας την επιβλητική κεντρική πύλη του ιστορικού κέντρου της πόλης της Βερόνα, θα βρεθούμε στην Πιάτσα Μπρα όπου μας θα δούμε την Ρωμαϊκή Αρένα, το παλάτι Barbieri, το σπίτι της Ιουλιέτας, καθώς και τον τάφο της και φυσικά πολλά υπαίθρια cafes, πιτσαρίες και τρατορίες. Επόμενος μας σταθμός η μαγευτική λίμνη Garda, που στα γαλήνια νερά της καθρεπτίζονται οι πλαγιές των παρακείμενων Αλπικών βουνών. Επίσκεψη στη γραφική αλλά και ιστορική χερσόνησο του Sirmione με τα στενά σοκάκια, χτισμένη μέσα σε μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο με μεγαλοπρεπή κτίρια. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βενετία –Αθήνα
Πρόγευμα και λίγος χρόνος ακόμα στη διάθεση μας. Κατόπιν μεταφορά στο αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα, με τις ωραιότερες αναμνήσεις απο αυτή την εκδρομή!

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 395€
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 545€
ΠΑΙΔΙ (2-12 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ): 365€

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βενετία – Αθήνα με απευθείας πτήση της VOLOTEA AIRLINES.
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (Hotel Lugano 4* or similar) με πρωινό καθημερινά.
 • Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμου 185€.
 • Checkpoint – είσοδος πόλης 20€.
 • Είσοδοι μουσείων και φιλοδωρήματα.
 • Βαπορέτο Βενετίας 15€.
 • Δημοτικός φόρος Βενετίας 3,60€ ανα διανυκτέρευση.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΠΤΗΣΕΙΣ
V7 1491 ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ 20:40 – 22:00
V7 1490 ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΘΗΝΑ 13:20 – 16:35

Συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.